Transportservice

Onze bezorgdienst bezorgt huur-rijwielen door geheel Europa. Ideaal voor evenementen en bedrijfsuitjes. Door de flexibele opzet van onze verhuur-organisatie kunnen wij u ook vaak op zeer korte termijn van dienst zijn. Bij grotere aantallen (tot 750 stuks per inzet zijn mogelijk) is het natuurlijk raadzaam om ruim tevoren te plannen. Bij particuliere verhuur overleggen wij graag met u wat de mogelijkheden zijn. Bij vragen kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen; wij maken graag een aanbieding op maat voor uw evenement.

Het starttarief is € 20,00.

In Valkenburg (postcodegebied 6301) bezorgen wij voor € 2,00 per huureenheid.

In een straal van 10 km rond onze vestiging
voor € 50 per chauffeur / transportmiddel.
In een straal van 15 km rond onze vestiging
voor € 75 per chauffeur / transportmiddel.
In een straal van 25 km rond onze vestiging
voor € 100 per chauffeur / transportmiddel.

Overige bestemmingen € 0,75 per gereden kilometer per chauffeur(minimaal 20 rijwielen).

Maximaal 30 stuks per transportmiddel. Overige aantallen transportkosten op aanvraag.

Toeslagen

In verband met de afstand, kan het voordeliger zijn voor u om de chauffeur te laten wachten totdat uw evenement voorbij is. De toeslag hiervoor bedraagt € 40 per chauffeur per uur. Als ons team buiten kantooruren (09:00 - 17:30)transporteert geldt een toeslag van € 40 per chauffeur. Alle tarieven zijn exclusief wachttijd en BTW.

Afhankelijk van de afgenomen aantallen en de frequentie van uw evenementen, maken wij graag met u een aanbieding op maat. Bel ons op 0031 (0)43-6015338 !


Cycle Center voert, ondersteund of/en werkt samen met de volgende initiatieven;