Over ons; het Cycle Center team


In 1995 is Cycle Center als tweewielerverhuurbedrijf gestart in het centrum van Valkenburg aan de Geul in Limburg. Vanuit deze basis bouwde Henk Op het Veld het bedrijf dat zich toen voornamelijk op toerisme richtte al snel uit tot de huidige onderneming: een bedrijf dat zich met meer dan 4000 tweewielers richt op meerdere marktsegmenten met een Euregionale focus.

Evenementenverzorging, lease van tweewielers voor horecagelegenheden en vakantieparken, onderhoud van zakelijke tweewielerparken, reisorganisaties, verkoop van gebruikte tweewielers, dagverhuur op grote schaal én nog steeds de toeristische daghuur in en om Zuid-Limburg.

Momenteel is onze hoofdvestiging gelegen op het bedrijventerrein van Valkenburg aan de Geul. In juni 2013 nam Cycle Center de goodwill, handelsnaam en voorraad van La Dolce Vespa verhuur Maastricht over. Dit resulteerde in een tweede vestiging in Maastricht, alwaar vanaf april 2014 ook het Cycle Center concept wordt aangeboden.

Als eigenaren leiden wij, Henk Op het Veld en Jeroen Rooding, met veel passie de onderneming. Natuurlijk samen met het team van Cycle Center-medewerkers, allen ervaren experts op het gebied van tweewielers. Dit doen we met een missie en visie gebaseerd op de volgende waarden:

  • Enkel gebruik van A-kwaliteit tweewielers én materialen
  • Topservice; als zakelijke partner meedenken én vooruitdenken
  • Flexibiliteit en korte communicatielijnen met de klant evenals de leveranciers

Kortom, wij vinden het erg belangrijk dat onze klant geniet van tweewielers van uitstekende kwaliteit en dat deze maatstaf tevens weerspiegeldin onze service met een klantgerichte instelling.

Wij zijn u graag van dienst!

Namens het Cycle Center-team,

Henk Op het Veld & Jeroen Rooding


Cycle Center voert, ondersteund of/en werkt samen met de volgende initiatieven;